_space to rest

Din oase i en travl verden, et sted hvor du kan finde ro, energi og fokus gennem simple, men effektive vejrtrækningsøvelser. Vores mission er at hjælpe dig med at skabe balance i dit liv ved at tilbyde teknikker, der er tilgængelige og nemme at integrere i din daglige rutine. Med guiden fra en verdensrekordholder i fridykning, Stig Åvall Severinsen, vil du lære, hvordan du med vejrtrækning kan styrke både din krop og dit sind.

Om Stig Åvall Severinsen

Stig Åvall Severinsen er en dansk fridykker, forfatter og biolog, kendt for sine bemærkelsesværdige præstationer i dykningens verden. Han har sat flere verdensrekorder, blandt andet for at holde vejret under vand uden ilt i over 22 minutter og for at svømme længst under isen uden et eneste åndedrag. Stigs dybe forståelse af kroppens potentiale og hans unikke evne til at kontrollere vejrtrækningen har gjort ham til en pioner inden for sit felt. Gennem sin bog, “Breatheology – The Art of Conscious Breathing,” har han inspireret tusindvis af mennesker til at forbedre deres sundhed og præstationer gennem bevidst vejrtrækning. Med Stig som din guide kan du stole på, at du er i hænderne på en af verdens førende eksperter.

_space to relax

Denne video guider dig gennem en simpel vejrtrækningsøvelse designet til at hjælpe dig med at finde indre ro og afslapning. Stig Åvall Severinsen vil lære dig, hvordan du med få, dybe åndedrag kan sænke dit stressniveau og skabe en følelse af velvære, som kan hjælpe dig med at slappe af efter en lang dag.

_space to focus

Denne video er skabt til at hjælpe dig med at finde dit fokus, når du har brug for det mest. Gennem målrettet vejrtrækning lærer Stig dig, hvordan du kan skærpe din koncentration og blive mere produktiv. Uanset om du skal forberede dig til en vigtig opgave eller ønsker at være mere til stede i nuet, vil denne øvelse hjælpe dig med at finde det rette fokus.

_space to energize

Har du brug for et energi-boost? I denne video viser Stig dig en dynamisk vejrtrækningsøvelse, der giver dig en øjeblikkelig følelse af energi og vitalitet. Perfekt til de tidspunkter på dagen, hvor du føler dig træt eller mangler motivation, vil denne øvelse hurtigt genoplive din krop og dit sind.

Hvad vores kunder siger