Sidst opdateret: 2024-08-16

retargeting

Retargeting er en marketingteknik, der gør det muligt for virksomheder at nå ud til besøgende, der tidligere har interageret med deres website eller annonce, men som endnu ikke har gennemført en ønsket handling, såsom et køb. Ved at bruge cookies til at spore besøgendes adfærd kan virksomheder vise målrettede annoncer for at minde dem om produkter eller tjenester, de har vist interesse for.

Hvordan fungerer retargeting?

Retargeting fungerer ved at placere en lille fragment af kode, også kendt som en “pixel,” på virksomhedens website. Denne pixel sporer besøgendes aktiviteter og deres adfærdsmønstre. Når en bruger forlader websitet uden at foretage et køb, aktiveres retargeting ved at vise relevante annoncer for denne bruger, mens de surfer på andre websites eller sociale medier. Dette gør annoncerne mere personlige og relevante, hvilket øger sandsynligheden for, at brugeren vender tilbage og fuldfører en ønsket handling.

Fordele ved retargeting

Der er flere fordele ved at bruge retargeting i din marketingstrategi. Først og fremmest hjælper det med at øge konverteringsraten ved at minde potentielle kunder om produkter eller tjenester, de allerede har vist interesse for. Derudover forbedrer det ROI (Return on Investment) ved effektivt at bruge marketingressourcer på personer, der allerede er bekendt med dit brand. Endelig giver retargeting mulighed for at skabe skræddersyet indhold, der kan engagere og lokke tidligere besøgende tilbage til dit website.

Typer af retargeting

Der er forskellige typer af retargeting, herunder:

– **Site Retargeting:** Viser annoncer til tidligere besøgende på dit website, som ikke har konverteret.
– **Search Retargeting:** Målretter brugere baseret på deres søgeadfærd.
– **Email Retargeting:** Sender personliggjorte emails til brugere, der har interageret med dine tidligere emails eller forladt deres indkøbskurv.
– **Social Media Retargeting:** Bruger sociale medier som platform til at vise målrettede annoncer til besøgende, der har interageret med dit brand.

Retargeting målinger og succes

Sporing og analyse er afgørende for retargetingkampagners succes. Vigtige målinger inkluderer klikrate (CTR), konverteringsrate og omkostning per konvertering. Ved at analysere disse data kan virksomheder justere deres kampagner for at opnå bedre resultater og maksimere deres marketingbudget.

FAQ

**Hvad er retargeting?**
Retargeting er en marketingstrategi, der målretter annoncer mod brugere, der tidligere har besøgt dit website eller interageret med dine annoncer, uden at have fuldført en ønsket handling som et køb.

**Hvordan fungerer retargeting?**
Retargeting fungerer ved at bruge cookies til at spore besøgendes adfærd på dit website. Når en bruger forlader websitet uden at konvertere, viser retargeting målrettede annoncer for denne bruger på andre websites eller sociale medier.

**Hvad er fordelene ved retargeting?**
Fordelene ved retargeting inkluderer øgede konverteringsrater, forbedret ROI, og mulighed for at oprette personlige og relevante annoncer, der engagerer tidligere besøgende og lokker dem tilbage til dit website.

Indhold

ER I KLAR TIL AT SKALERE?

Lad os tage en uforpligtende samtale om jeres case, og hvordan vi bedst muligt kan skalere jeres forretning.

ANDRE LÆSTE OGSÅ