_space for new business med Linkedin

Med Linkedin annoncering er det muligt at vise din virksomheder til både relevante brancher, men også relevante stillinger. Dermed kan du sørge for at annoncere til beslutningstagerne i de helt korrekte virksomheder. Linkedin er et must have i en B2B kunderejse.

Leads i høj kvalitet gennem effektiv segmentering

Linkedin tilbyder en vifte af annonceformater, således at du både kan skabe trafik, awareness og generere leads. Da der er mulighed for at target et nåleøje specifikt publikum, kan du skabe leads af høj kvalitet til din virksomhed.

Hos _space tager vi det fulde ansvar for dit brand og giver dig plads til at fokusere på det, du er bedst til.
Vi vender tilbage inden for 24 timer
Kontakt os helt uforpligtende
5 Stjerner på Trustpilot og Google

Se hvad vores samarbejdspartnere siger om os

KONTAKT OS HELT UFORPLIGTENDE
Sonny Gothick Text

Hvad er dit navn?

Sonny Gothick Text

Vi skal bruge dit navn, så det ikke bliver for upersonligt...

Sonny Gothick Text

Hvad er dit telefonnummer?

Sonny Gothick Text

Så vi kan kontakte dig telefonisk...

Sonny Gothick Text

Hvad er din email?

Sonny Gothick Text

Hvor kontakter vi dig henne?

Sonny Gothick Text

Hvad hedder din virksomhed?

Sonny Gothick Text

Hvilken virksomhed skal have _space?

Sonny Gothick Text

Hvad ønsker du _space til?

Sonny Gothick Text

Beskriv kort, hvad du ønsker at vi taler om?

DE STARTEDE MED FORMULAREN

En stor målgruppe, meget awareness

Over 2.500.000 danskere har i dag en Linkedin profil, hvorfor du specifikt i Danmark har mulighed for at ramme bredt. Danmark er dog et af de lande hvor Linkedin er mindst populært. Kigger vi derfor ud over lande-grænserne, er mulighederne uendelige.

Mød dine kunder digitalt og gør det nemt for dem

Desværre er det langt fra alle virksomheder, der har formået at skabe en digital presence. Køberne bliver mere og mere privilegeret, hvorfor det er livsnødvendigt at møde dem i øjenhøjde og gøre det nemt for dem at kontakte netop jer.

Content is king

Performance på Linkedin afgøres både af målgrupper, men i den grad også af content. Dit indhold skal være tilregnet B2B og tale direkte til stillingerne og brancherne, som du ønsker at ramme. Tekstforfatningen skal være professionel og møde dit segment i øjenhøjde.

POPULÆRE CASES

Maksimer din B2B markedsføring med LinkedIn

Linkedin er en essentiel platform for virksomheder, der ønsker at styrke deres B2B markedsføring og opbygge solide professionelle netværk. Hos _space har vi et erfarent  LinkedIn team, der kan hjælpe dig med at skabe effektive kampagner, der udnytter platformens unikke muligheder for at nå dine forretningsmål. Med over 774 millioner brugere globalt, er Linkedin en ideel platform for virksomheder, der ønsker at målrette sin markedsføringsindsats mod professionelle og beslutningstagere.

Hvorfor vælge Linkedin annoncering?

Linkedin er særligt velegnet til B2B markedsføring, da det er en platform bygget for professionelle netværk og forretningskommunikation. Dette gør det nemt at målrette annoncer mod nøgleindustrier, virksomhedsstørrelser og beslutningstagere, der er relevante for din virksomhed.

Fordelene ved Linkedin annoncering:

  1. Målrettet B2B publikum: Linkedin giver dig adgang til et publikum af professionelle, ledere og beslutningstagere, hvilket gør det ideelt til B2B markedsføring.
  2. Præcis målretning: Linkedins annonceringsværktøjer giver dig mulighed for at målrette dine kampagner nøjagtigt efter branche, virksomhedsstørrelse, jobtitel og meget mere.
  3. Øget brandbevidsthed: Linkedin annoncering hjælper med at øge din virksomheds synlighed og brandbevidsthed i det professionelle miljø.
    Leadgenerering: LinkedIn er et kraftfuldt værktøj til generering af kvalificerede leads og øget salg for din virksomhed.

Hvorfor vælge _space som din Linkedin ekspert?

Hos _space tilbyder vi hjælp til skræddersyede Linkedin annonceringstjenester, der passer til dine specifikke behov. Vores team af erfarne marketing eksperter vil hjælpe dig med at designe og implementere effektive Linkedin kampagner, der vil øge din virksomheds rækkevidde og synlighed i det professionelle miljø.

Vores tjenester inkluderer:

  1. Strategiudvikling: Vi hjælper dig med at udvikle en målrettet LinkedIn annonceringsstrategi, der er i overensstemmelse med din virksomheds mål og vision.
  2. Kreativt indhold: Vores team af kreative eksperter vil producere engagerende og fængende indhold, der vil fange opmærksomheden hos LinkedIn-brugere.
  3. Kampagnestyring: Vi vil overvåge og optimere dine LinkedIn kampagner for at sikre maksimal effektivitet og return on investment (ROI).