Øg dit segments engagement med nyhedsbreve

Nyhedsbreve er en af de mest effektive måder at markedsføre din virksomhed på, og vi er specialister i at hjælpe dig med at få det optimale ud af netop dette. Vores team sørger for at opbygge og vedligeholde en direkte kommunikation til dine kunder og potentielle kunder.

_space to be precise

At målrette din kommunikation mod de rette kunder er afgørende for at opnå kundeloyalitet. Hos _space er vi eksperter i at segmentere og differentiere dine budskaber, så de er tilpasset hver enkelt modtager. Vi hjælper dig med at skræddersy din kommunikation, så den rammer plet og øger chancerne for konvertering.

Hos _space tager vi det fulde ansvar for dit brand og giver dig plads til at fokusere på det, du er bedst til.
Vi vender tilbage inden for 24 timer
Kontakt os helt uforpligtende
5 Stjerner på Trustpilot og Google

Se hvad vores samarbejdspartnere siger om os

KONTAKT OS HELT UFORPLIGTENDE
Sonny Gothick Text

Hvad er dit navn?

Sonny Gothick Text

Vi skal bruge dit navn, så det ikke bliver for upersonligt...

Sonny Gothick Text

Hvad er dit telefonnummer?

Sonny Gothick Text

Så vi kan kontakte dig telefonisk...

Sonny Gothick Text

Hvad er din email?

Sonny Gothick Text

Hvor kontakter vi dig henne?

Sonny Gothick Text

Hvad hedder din virksomhed?

Sonny Gothick Text

Hvilken virksomhed skal have _space?

Sonny Gothick Text

Hvad ønsker du _space til?

Sonny Gothick Text

Beskriv kort, hvad du ønsker at vi taler om?

DE STARTEDE MED FORMULAREN

Byg loyalitet

E-mail marketing giver virksomheder mulighed for at skabe stærke og langvarige relationer til kunder og potentielle kunder gennem regelmæssig og personlig kommunikation, ved hjælp af målrettet strategi.

Målrettet kommunikation

E-mail marketing er en effektiv måde at kommunikere direkte med en bestemt målgruppe på. Når kunder modtager personaliserede e-mails baseret på relevante segmenteringskriterier, kan det skabe værdifulde aktiviteter for dem.

Kanalen der leverer den højeste ROI

Da e-mails er omkostningsfrie at sende ud, skaber det plads til en ualmindeligt høj return on investment. Dertil faciliterer e-mail markedsføring platformen, hvor der mest effektivt kan skabes mersalg. Der er mulighed for at man kan nå ud til en stor målgruppe på en omkostningseffektiv måde.

POPULÆRE CASES

Opbyg loyalitet og øg konverteringsraten med strategiske e-mail nyhedsbreve

Email nyhedsbreve er en fantastisk måde at opbygge loyalitet hos dine kunder på, samtidig med at du tilpasser dine budskaber til de rigtige mennesker og øge konverteringsraten. Med en velformuleret og strategisk e-mail nyhedsbrev kampagne kan du opnå en række fordele for din virksomhed.

En af de største fordele ved at bruge e-mail nyhedsbreve er, at det giver dig mulighed for at opbygge loyalitet hos dine kunder. Ved at sende regelmæssige nyhedsbreve, der er fyldt med interessante og relevante oplysninger, kan du etablere et stærkt forhold til dine kunder. De vil føle, at du tager dig tid til at kommunikere med dem personligt, og at du bekymrer dig om deres interesser og behov. Dette kan føre til øget loyalitet og gentagne køb.

Få mest muligt ud af din e-mail markedsføring med tilpassede nyhedsbreve

E-mail nyhedsbreve giver dig mulighed for at tilpasse dine budskaber til de rigtige kunder. Ved hjælp af segmentering kan du sende forskellige nyhedsbreve til forskellige grupper af kunder baseret på deres interesser, købshistorik og adfærd på din hjemmeside. Dette kan øge sandsynligheden for, at kunderne vil åbne og klikke på dine nyhedsbreve og dermed føre til flere konverteringer.

Derudover kan e-mail nyhedsbreve øge antallet af konverteringer på din hjemmeside, ved at inkludere opfordringer til handling og links til relevante produkter eller tjenester i dine nyhedsbreve, kan du motivere dine kunder til at foretage et køb. Dette kan føre til øget salg og en højere konverteringsrate.

Få succes med direkte kommunikation til dine kunder via e-mail nyhedsbreve

Samlet set er e-mail nyhedsbreve en fantastisk måde at opbygge loyalitet hos dine kunder, tilpasse dine budskaber og øge konverteringerne på din hjemmeside. Ved at implementere en effektiv e-mail nyhedsbrev kampagne kan du tage din virksomhed til nye højder.