Den mest benyttede Push kanal af en årsag

Meta består af Facebook med 2.95 mia aktive brugere, Instagram og WhatsApp, og Messenger, der alle har 2+ mia brugere. Dette gør kanalen til den suverænt største social media platform og dermed skaber den muligheden for at ramme den absolut største målgruppe. Der blev på Meta brugt nord for 113,5 mia dollars på annoncering.

Uendelige muligheder i den digitale kunderejse

Meta er en af de platforme, der kan benyttes alle steder i den digitale kunderejse og kan ramme størstedelen af Europa og Amerika. Der er her mulighed for at skabe awareness, trafik, fremvise produkter, eller retargeting. Dette gør den til et fremragende værktøj til at opnå digital dominans.

Hos _space tager vi det fulde ansvar for dit brand og giver dig plads til at fokusere på det, du er bedst til.
Vi vender tilbage inden for 24 timer
Kontakt os helt uforpligtende
5 Stjerner på Trustpilot og Google

Se hvad vores samarbejdspartnere siger om os

KONTAKT OS HELT UFORPLIGTENDE
Sonny Gothick Text

Hvad er dit navn?

Sonny Gothick Text

Vi skal bruge dit navn, så det ikke bliver for upersonligt...

Sonny Gothick Text

Hvad er dit telefonnummer?

Sonny Gothick Text

Så vi kan kontakte dig telefonisk...

Sonny Gothick Text

Hvad er din email?

Sonny Gothick Text

Hvor kontakter vi dig henne?

Sonny Gothick Text

Hvad hedder din virksomhed?

Sonny Gothick Text

Hvilken virksomhed skal have _space?

Sonny Gothick Text

Hvad ønsker du _space til?

Sonny Gothick Text

Beskriv kort, hvad du ønsker at vi taler om?

DE STARTEDE MED FORMULAREN

Skab digital dominans med over 10.000 datakilder

Meta tracker størstedelen af dine aktiviteter på platformen og ved derfor, hvad du synes godt om. Disse datapunkter er guld værd, når der tales om annoncering. Mulighederne er uendelig, da der også kan laves Look a Like audiences baseret på dine bedst performende kunder, således at du finder flere mennesker, der ligner netop dem.

Mød dine kunder digitalt og gør det nemt for dem

Da Meta uden sammenligning er den mest populære social media kanal, er der mange om buddet. Derfor er det altafgørende at du skiller dig ud med content, der skaber brandawareness og top of mind presence hos dit segment. Et godt hook, et fremragende budskab og sense of urgency er oftest opskriften til digital dominans.

Content is king

Facebook, Instagram og WhatsApp er tre vidt forskellige oplevelser for dit kundesegment. Derfor skal dit content rettes til i formaterne, således at din målgruppe ser dit indhold tilpasset den platform de er på. Her skal du overveje, hvilken aktivitet din målgruppe er i færd med når de sidder på de forskellige platforme.

POPULÆRE CASES

Styrk din markedsføring med Facebook

Facebook er en af de mest populære og alsidige platforme for virksomheder, der ønsker at nå ud til et bredt publikum og øge deres online synlighed. Hos Webvækst er vi eksperter i Facebook annoncering og kan hjælpe dig med at skabe effektive kampagner, der styrker din virksomheds brand og omsætning. Med over 2,8 milliarder månedlige aktive brugere er Facebook en uundværlig ressource for virksomheder, der ønsker at styrke deres markedsføringsindsats.

Hvorfor benytte Facebook annoncering?

Facebook er en platform, der giver adgang til et bredt spektrum af brugere og demografier. Med sin avancerede målretning og målingsværktøjer er det en ideel platform for virksomheder, der ønsker at nå ud til potentielle kunder og øge deres synlighed.

Fordelene ved Facebook annoncering:

  • Bredt publikum: Facebook har en enorm brugerbase, der gør det muligt at nå ud til et bredt og varieret publikum.
  • Avanceret målretning: Facebooks annonceringsværktøjer giver dig mulighed for at målrette dine kampagner nøjagtigt efter demografi, interesser og adfærd.
  • Målbare resultater: Facebooks analyseredskaber gør det nemt at spore dine kampagners effektivitet og justere dem for maksimal ROI.
  • Forskellige annonceformater: Facebook tilbyder en lang række annonceformater, såsom billede, video, karrusel og kanvas, hvilket giver dig mulighed for at skabe engagerende og tilpassede annoncer.

Hvorfor vælge _SPACE som din Facebook ekspert?

Som et førende marketingbureau tilbyder vi en komplet pakke af Facebook annonceringstjenester, der er skræddersyet til dine specifikke behov. Vores team af erfarne Meta-eksperter vil hjælpe dig med at designe og implementere effektive Facebook kampagner, der vil øge din virksomheds rækkevidde og synlighed online.

Vores tjenester inkluderer:

  • Strategiudvikling: Vi hjælper dig med at udvikle en målrettet Facebook annonceringsstrategi, der er i overensstemmelse med din virksomheds mål og vision.
  • Kreativt indhold: Vores team af kreative eksperter vil producere engagerende og fængende indhold, der vil fange opmærksomheden hos Facebook-brugere.
  • Kampagnestyring: Vi vil overvåge og optimere dine Facebook kampagner for at sikre maksimal effektivitet og return on investment (ROI).