Sidst opdateret: 2024-08-16

Google Ads Editor

Google Ads Editor er et gratis værktøj fra Google, der er designet til at hjælpe annoncører med nemt at administrere deres Google Ads-kampagner i større skala. Det gør det muligt at redigere flere kampagner samtidigt, downloade kampagner for offline redigering og foretage masseændringer hurtigt.

Hvad er Google Ads Editor?

Google Ads Editor er en desktop-applikation, der giver dig mulighed for at administrere dine Google Ads-kampagner uden konstant at være online. Det er særligt nyttigt for marketingfolk, der håndterer store konti med mange kampagner, da det giver en hurtigere og mere effektiv måde at gennemføre ændringer på.

Funktioner i Google Ads Editor

Google Ads Editor har en bred vifte af funktioner, herunder:

  • Masseændringer: Foretag store mængder ændringer hurtigt og nemt.
  • Offline redigering: Download dine kampagner og rediger dem uden at være online; synkroniser ændringerne senere.
  • Kopiering og indsætning: Nem kopiering og indsætning af kampagner, annoncegrupper eller annoncer fra en del af din konto til en anden.
  • Forhåndsvisning: Se dine ændringer, før du uploader dem, for at sikre, at de er korrekte.

Fordele ved at bruge Google Ads Editor

Udover at spare tid ved at gøre masseændringer nemmere, hjælper Google Ads Editor også med at håndtere komplekse konti mere effektivt. Det giver også en ekstra lag af sikkerhed, da du kan gennemgå dine ændringer, før de går live.

Sådan kommer du i gang med Google Ads Editor

For at komme i gang skal du downloade Google Ads Editor fra Google Ads-hjemmesiden. Når den er installeret, kan du logge ind på din Google Ads-konto, downloade dine kampagner og begynde at redigere dem offline. Når du er færdig med dine ændringer, kan du uploade dem til din konto.

FAQ

Hvad er Google Ads Editor?

Google Ads Editor er et gratis værktøj fra Google, der gør det nemmere at administrere og redigere Google Ads-kampagner, især for dem med store konti.

Hvilke funktioner har Google Ads Editor?

Google Ads Editor tilbyder masseændringer, offline redigering, kopiering og indsætning samt forhåndsvisning af ændringer.

Hvad er fordelene ved at bruge Google Ads Editor?

Fordelene ved at bruge Google Ads Editor inkluderer hurtigere masseændringer, offline redigering, og muligheden for at gennemgå ændringer, før de går live, hvilket alt sammen gør håndtering af komplekse konti mere effektiv.

Indhold

ER I KLAR TIL AT SKALERE?

Lad os tage en uforpligtende samtale om jeres case, og hvordan vi bedst muligt kan skalere jeres forretning.

ANDRE LÆSTE OGSÅ